Infopaneel icoon
SHOW ME!
Start met samenstellen en ontvang vandaag je offerte

N1CE Frozen CocktailsDe hippe cocktailijsjes van het Zweedse merk N1CE Frozen Cocktails werden gepromoot vanuit de Crazy Container op de Europride. 

Ze bevatten 5% alcohol en zijn gebaseerd op klassieke cocktailsmaken. De cocktail ijsjes waren in eerste instantie nog een product voor festivals en grote evenementen, maar moeten uiteindelijk in elke trendy winkel in elke stad kunnen kopen." N1CE Frozen Cocktail is ontstaan uit de samenwerking van superster en producer Sebastian Ingrosso, DJ's Axwell and Alesso en de in 2010 tot 's werelds beste bartender uitgeroepen Jimmy Dymott. Zij zetten samen dit nieuwe product in de markt: N1CE Frozen Cocktail.

Europride

EuroPride is een pan-Europees lgbt-evenement, dat afwisselend in verschillende Europese steden wordt georganiseerd. In de stad waar het evenement plaatsvindt wordt er meestal aangesloten bij een bestaand Gay Pride-evenement en/of is er een belangrijke lgbt-gemeenschap.

Gedurende één of twee weken vindt er een groot aantal festiviteiten plaats, waaronder sport- en culturele evenementen op diverse locaties in de betreffende stad. Verder zijn er concerten, kerkdiensten, theaterprogramma's, filmvoorstellingen, korenfestivals, debatten, congressen, tentoonstellingen, speciale clubavonden en feesten en wordt er stilgestaan bij de gevolgen van aids. Ook wordt er aandacht besteed aan de landen waar het met de Homo-emancipatie minder goed gesteld is.

Concept

Crazy containers plaatste een strakke container met balie op maat voor de informatievoorziening tijdens Europride en voor de verkoop van N1CE Frozen Cocktails.Help mij met een concept Help mij met een concept
Stel je eigen container samen Stel je eigen eventcontainer samen


Kies en stel online jouw eventcontainer samen