Infopaneel icoon
SHOW ME!
Start met samenstellen en ontvang vandaag je offerte

Gemeente Noordoostpolder


De briefing

De Gemeente Noordoostpolder was aanwezig op de beurs Logistica waar de hoofdthema's opslag en warehousing zijn. Doelstelling was om contacten te leggen met grote bedrijven die een magazijn of werkplaats nodig hebben en om aan te geven dat in de Noordoostpolder tot 35 meter hoog gebouwd mag worden. Een interessante plek dus voor veel bedrijven die met lagere kosten per m2 toch dicht bij de Randstad willen huisvesten.

Het concept 

Crazy Containers plaatste een op maat gemaakte zeecontainer in de Jaarbeurs van Utrecht, waarbij natuurlijk de hoogte werd gezocht. Samen uitkijken over de beursvloer en richting de toekomst. Echt connectie maken, dat was het doel. Met het zilvergrijze platform en de metalen trap en ballustrade werd tevens bevestigd dat de Gemeente Noordoostpolder weet wat er komt kijken bij warehousing en bouw. 

Het resultaat

Naast de veelal standaard stands viel de gemeente echt op! En dus was het een komen en gaan van zakelijke contacten. De gesprekken zijn geopend, de eerste stap is gezet, nu is het een kwestie van uitnodigen in de polder. 

Carola Vos van de Gemeente Noordoostpolder was zeer tevreden met het concept en de begeleiding van CC. En wij andersom niet minder. Help mij met een concept Help mij met een concept
Stel je eigen container samen Stel je eigen eventcontainer samen


Kies en stel online jouw eventcontainer samen