Infopaneel icoon
SHOW ME!
Start met samenstellen en ontvang vandaag je offerte

Delta Lloyd


De briefing

Sponsor Delta Lloyd vroeg Crazy Containers mee te denken over de ontvangst van gasten en olympische sporters voor het event "HISWA te Water" in Amsterdam.

Het concept 

Een indrukwekkend fris en strak hospitality paviljoen bestaande uit 2 containers naast elkaar met een terras met grote parasol en meubels met een maritieme uitstraling. Vanaf het terras op de eerste verdieping hadden de gasten een prachtig uitzicht op de wedstrijden van de Delta Lloyd optimistentour. Met beachflags op de verdiepingscontainer (een tweede verdieping) werd de hoogte opgezocht tot maar liefst 9 meter met name om maximale exposure te verkrijgen.

Het resultaat

Delta Lloyd ontving in 3 dagen tijd duizenden mensen op het paviljoen. Met 23.620 bezoekers op de beurs en daarmee een stijging van 17,7% was het resultaat boven verwachting.

Quote

"Crazy Containers heeft laten zien dat zij echt outside the box denken en opereren. Zij hebben niet alleen een prachtig product geleverd, maar ook meegedacht over en meegewerkt aan de merkactivatie, de communicatiemiddelen en de complete logistiek. We kunnen spreken van een zeer geslaagd evenement en hebben deze container weer geboekt voor de versie van 2017."  Fred van Dijk, event managerHelp mij met een concept Help mij met een concept
Stel je eigen container samen Stel je eigen eventcontainer samen


Kies en stel online jouw eventcontainer samen