Infopaneel icoon
SHOW ME!
Start met samenstellen en ontvang vandaag je offerte

Archidat


Community voor Kennis, Inspiratie en Communicatie

Bouwformatie is een innovatief en multimediaal bedrijf gespecialiseerd in de bouw. Als een van de grootste aanbieders van bouw informatie zijn zij de belangrijkste speler in bouwmedia. In 2013 is Bouwformatie samengegaan met Archidat, de grootste en onafhankelijke aanbieder van bouwkennis op het gebied van bouwdetails, bouwkosten en onderzoek. Archidat Bouwformatie brengt partijen in de bouw bij elkaar zowel op technisch en esthetisch gebied, als ook op commercieel vlak. Het delen van kennis staat centraal. Samen met partners: producenten, leveranciers, architecten, ingenieurs, adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en overige leden zorgen zij ervoor dat kennis in de bouw wordt gebundeld en beschikbaar komt voor alle partijen in het bouwproces.

Bouwformatie heeft meer dan 60.000 geregistreerde leden en bereikt meer dan 200.000 functionarissen in de bouw met bouwnieuws, architectuur, bouwtechniek, bouwdetails en bouwkosten.

Eventcontainer op de Bouwbeurs 

Op de Bouwbeurs van 2017 stond Archidat Bouwformatie met een Crazy Container om de 'Bouwdetailwijzer Duurzaam Energiezuinig Bouwen' onder de aandacht te brengen. Met een strakke informatiebalie en prachtig uitgelicht trokken zij zeker de aandacht.

Help mij met een concept Help mij met een concept
Stel je eigen container samen Stel je eigen eventcontainer samen


Kies en stel online jouw eventcontainer samen