Windcontainer 11 Beaufort will blow you away!

Meegenomen worden in de wereld van windenergie in Windpark Noordoostpolder. De wind voelen, ervaren, beleven ... . Dat geeft energie!

11 BEAUFORT vroeg ons een infocentrum te ontwerpen waarin de beleving van wind centraal staat. Crazy Containers ontwierp een windcontainer waarin je zelf de kracht van wind kon ervaren. Geloof ons, dat geeft energie!

De container werd uitgerust met een enorme windturbine en een console waar je zelf de windkracht kan regelen. Tot windkracht 6 aan toe. Op de zijwanden wordt door middel van uitgelichte borden informatie gegeven over windkracht. 

Windenergie is veel stoerder dan je denkt
Beleef de kracht van windturbines bij 11 BEAUFORT. Dé plek om op interactieve wijze meer te weten te komen over windturbines en duurzame energie in het algemeen.
Kom te weten hoe een windturbine werkt, wat het nut ervan is en hoeveel geluid een windturbine maakt. Maar ook het belang van groene, duurzame energie en nog veel meer interessante wetenswaardigheden, ontdek je bij 11 BEAUFORT.

De komst van het windpark in de Noordoostpolder bracht nogal wat vragen met zich mee. De gemeenten Noordoostpolder en Urk hebben 11 BEAUFORT uitgekozen als experience centrum. De gunstige ligging ten opzichte van het windpark en de snelweg A6 en de verschillende interactieve belevenissen, waren doorslaggevend.

Wat kun je verwachten van een bezoek aan 11 BEAUFORT?
Plezier voor iedereen, van jong tot oud! Een bezoek aan het windmolen experience centrum 11 BEAUFORT is een absolute aanrader. Maak een reis door de wereld van de windturbines en voel de energie! Ervaar met een gids, of op eigen gelegenheid, een adembenemend uitzicht vanaf de molen. Voel de energie van de wind en wek je eigen energie op. In circa 1,5 uur beleef je bij 11 BEAUFORT deze indrukwekkende wereld.

windcontainer-11-beaufort

Kies en stel online jouw eventcontainer samen