Wat doe je met een eventcontainer?

Ben je op zoek naar een unieke standmodule voor een event? Bekijk dan goed de verschillende mogelijkheden. De eventcontainers en dan met name voor buitenevents en festivals moeten in ieder geval voldoen aan een aantal voorwaarden. Denk hierbij aan de veiligheid, de weersomstandigheden, de maatvoering en het praktische nut.

Op een eventterrein is het vaak lastig opbouwen. De merken worden vaak op het open veld langs het pad geplaatst en daar zijn de omstandigheden verre van ideaal. De ondergrond is vaak zacht en het weer heeft veel invloed op de situatie ter plaatse. De eventcontainer is in die gevallen een welkome oplossing. Deze omgebouwde zeecontainers van Crazy Containers zijn eenvoudig te plaatsen vanaf het pad. In combinatie met een maatwerk vlonder zorg je er bovendien voor dat de bezoekers niet in de plassen of de modder staan. Deze festivalcontainers zijn gemaakt van een robuust stalen frame, eventueel met bovenverdieping en uitgerust met sterke glazen wanden en deuren. De extra etage kan dienst doen als DJ booth, maar ook als VIP ruimte met bediening en overzicht over het gehele terrein. Zo creëer je een echte eventcontainer!

De containers voor events zijn er echter in veel verschillende gedaantes. Wij zorgen graag voor wat extra beleving tijdens een event. Daar komen de bezoekers uiteindelijk voor. Of je nu een verkoopstand wilt of een complete belevingswereld, we denken graag met je mee. Zo ontwikkelden we voor 11 Beaufort een complete windcontainer met een enorm rad dat je zelf kunt aansturen en voor UE Boombox een miniclub inclusief muziek en lichtshow.

“Je doelgroep meenemen in jouw belevingswereld op dat grote event of festival.“

Ga naar onze online configurator en stel zelf je event container samen. In enkele stappen weet je de kosten qua huur of koop. Samen ontwikkelen we vanuit deze basis graag het thema verder en helpen we je met de middelen die je nodig hebt om een succesvolle event deelname te realiseren.

Let’s go crazy!

Vragen over een eventcontainer? 
Neem contact met Crazy Containers op.Een eventcontainer van crazy containers

Kies en stel online jouw eventcontainer samen