Snel schakelen met je eigen pop up container

Snel inspringen op de continu bewegende markt. We kennen het allemaal, in elke branche. De wereld gaat steeds sneller en de informatiestroom is onuitputtelijk. We willen meer, beter, grotere en sneller. En waarom zouden we daar dan niet aan meedoen? Je doelgroep live bereiken is nog altijd het meest waardevol. Maar als je doelgroep zich niet steeds op dezelfde plek bevindt, wordt het lastiger.

Crazy Containers schakelt echter snel met je mee. Wil jij morgen een popup container plaatsen op een spontaan event of een bijeenkomst, dan helpen we je graag. Natuurlijk adviseren we je niet om je voor beurs- en eventdeelnames zorgvuldig voor te bereiden. Dat lijkt ons logisch. Als je de tijd hebt, benut hem dan zoveel mogelijk. Maar als het snel moet. Dan kan dat ook.

Onze pop-up containers zijn te huren en in heel Nederland en België snel ter plaatse. Ze worden  bovendien eenvoudig operationeel gemaakt. Op headquarters hebben we verschillende stijlen inrichtingen staan, maar je kunt natuurlijk ook een inrichting (laten) huren. Wij nemen de materialen en de container graag voor je mee. Wil je vaker inspringen op plotselinge gebeurtenissen, dan kun je zelfs je branding bij ons op voorraad leggen. Zo kunnen we wanneer nodig direct de juiste materialen inpakken en richting locatie verhuizen. De banners en doeken ontwikkel je eenmalig en zijn ook voor andere doeleinden in te zetten.

“Een huur stand op maat, dat is de pop up container ten voeten uit.”

De pop-up container huren levert je veel voordelen op bij de organisatie van plotselinge eventdeelnames zoals demonstraties, roadshows en kampioenschappen. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten?

Stel dan zelf je maatwerk container samen in onze online configurator.

Neem contact op met crazy containersCrazy Containers - Brand new website

Kies en stel online jouw eventcontainer samen