Een hospitality paviljoen waar je niet omheen kunt

Op beurzen en events heb je maar één doel: het live contacten met je doelgroep. Je wilt de mensen die jouw product of dienst afnemen face-to-face spreken. Je wilt de dialoog aangaan, informatie inwinnen en een band opbouwen. Je wilt jouw doelgroep dus zo lang mogelijk op je stand laten zijn. En dan moet je ze iets bieden.

Een beurs of event bezoeken is best intensief. Even een rustmoment vinden is dan ook geen sinecure. Je kunt er als standhouder voor kiezen om het entertainment te verzorgen, maar je kunt ook simpelweg de plek om uit te rusten bieden. Voldoende ruimte voor mensen om even te kunnen zitten, 'hangen' of staan. De drankjes en hapjes regel je natuurlijk voor ze. Onthaasten, ontstressen, ontzorgen... dat zijn de doelstellingen op een hospitality paviljoen.

“Een hospitality paviljoen waar je niet omheen kunt.“

Crazy Containers bouwt met haar eventcontainers maatwerk hospitality paviljoens. Van een enkele container met vlonder tot verdiepingstands met enorme terrassen op de begane grond en op de eerste verdieping. De gekoppelde containers bieden de mogelijkheid groots uit te pakken, zonder te investeren in maatwerk standbouw. En zeg nou zelf. Zo’n container paviljoen van bijvoorbeeld Delta Lloyd ziet er beter uit dan de gemiddelde feesttent.

Crazy Containers neemt je veel zaken uit handen. We bouwen het hospitality paviljoen voor je op, nemen de inrichting mee en plaatsen desgewenst de communicatiemiddelen en complete inrichting. Een projectmanager ter plaatse zorgt voor de koppeling met de horeca-onderdelen, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Indrukwekkend communiceren op events tegen aanzienlijk lagere prijzen? Neem eens contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden. En ontwikkelen een hospitalty paviljoen waar je niet omheen kunt! Trouwens, heb je onze unieke samenstelmodule al eens geprobeerd? Deze geeft je namelijk een behoorlijk goede indicatie.

Delta Lloyd beursstand op de Hiswa
Team Delta Lloyd op de Hiswa Crazy Containers
Ontspannen relaxen en netwerken
Hospitality paviljoen van Delta Lloyd

Kies en stel online jouw eventcontainer samen