De meerwaarde van een beurscontainer

Een beursdeelname kost doorgaans de nodige euro’s. Afhankelijk natuurlijk van het bezoekersaantal, de beurslocatie en de specifieke branche. Maar binnen die kaders, kun je keuzes maken, waarbij de hoofdvraag altijd zou moeten zijn: wat wil ik bereiken?

Teveel organisaties gaan nog naar de beurs omdat de concurrentie er staat of omdat ze dat nu eenmaal elk jaar doen. Een gemiste kans, want zo moeilijk is het niet om door te rekenen wat de beurs je oplevert. Haalde je er de afgelopen jaren opdrachten door binnen? En was dat uberhaupt de doelstelling? Kon je organisatie of productie specifiek de extra orders wel aan en werden je producten of diensten met een goede marge verkocht? Basisinformatie die je als ondernemer, maar ook als eventmanager of beursorganisator graag ter beschikking hebt. Want alleen op die manier kun je een afgewogen beslissing nemen over je beursdeelname en de invulling ervan.

En die invulling. Die is natuurlijk essentieel. Dat de vierkante meterprijzen geld kosten dat is logisch en onomkeerbaar. De standbouw heb je echter zelf in de hand. Je kunt kiezen voor maatwerk op basis van een concept en design, maar er zijn ook andere, minder prijzige opties die veel mogelijkheden bieden. Onze crazy containers zijn daar een van.

De eventcontainer is een customized zeecontainer specifiek geschikt voor je beursdeelname. Deze eventcontainers zijn snel en eenvoudig te plaatsen, te branden en uit te bouwen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Je hebt geen externe op- en afbouwploeg nodig. Sterker nog, je kunt de aankleding van de stand mee laten vervoeren met de container. De zeecontainer wordt op de centimeter nauwkeurig geplaatst en desgewenst ingericht met de beschikbaren middelen.  De robuuste stalen constructie, de gedetailleerde afwerking en de grote glazen wanden doen het goed op ieder evenement. En met de juiste branding, communicatiemiddelen en een indrukwekkend interieur word je stand zeker gezien en bezocht.

“Gratis vierkante meters op de beursvloer met onze beurscontainer“

Het kan zijn dat je veel meer vierkante meters nodig hebt en dat één container van 20FT niet voldoende is. Hier komt direct een andere groot voordeel van onze crazy containers. Ze zijn zeer eenvoudig te koppelen en op elkaar te plaatsen. Met een zogenaamde verdiepingstand creëer je zelfs gratis vierkante meters vloeroppervlakte. Bovendien heeft een verdieping of dakterras meteen een geweldige uitstraling en ben je van veraf zichtbaar.

De zeecontainer van Crazy Containers biedt meer voordelen. Crazy Containers begrijpt als geen ander wat nodig is voor een goed werkende standruimte. De branding, elektra, het licht- en geluidsplan. We denken graag met je mee. Met onze achtergrond in interieurinrichting en standbouw op maat bieden we in alle onderdelen meerwaarde.

Wil jij graag een voorstel op maat voor een beurscontainer?

Neem contact op met crazy containers of gebruik onze online configuratorDe meerwaarde van een beurscontainer

Kies en stel online jouw eventcontainer samen