De event container 3.0

De event container heeft de laatste jaren een heuse metamorfose ondergaan en is als communicatiemiddel en als stand enorm verbeterd. Eigenlijk is de complete doelstelling van het gebruik van een zeecontainer omgedraaid. Waar het vroeger een eenvoudig verplaatsbare en goedkope oplossing was voor je materialen en standbenodigdheden, staat de event container nu zelf in de schijnwerpers.

Zeecontainers werden al jaren geleden gebruikt op events en festivals voor het veilig en droog opbergen van de kostbare standonderdelen en materialen. Vaak werd een oude zeecontainer aangekocht en werd deze ergens achter de stand geplaatst. In het begin werden de containers nog behangen met vlaggen en banieren en uiteindelijk werden ze zelfs gebrand met logo en de juiste kleuren. Een hele verbetering ten opzichte van de roestige oude bakken die voor die tijd werden gebruikt.

“De event container heeft in tien jaar tijd een enorme metamorfose ondergaan.“

Een professionele event container is tegenwoordig echter van een heel ander kaliber.  De container is geen hulpmiddel meer, maar draagt bij aan de gehele uitstraling van de activatie op events, festivals, beurzen of roadshows. Als integraal onderdeel van de standruimte, zorgt hij voor een stoere en strakke uitstraling. De event containers van Crazy Containers zijn stijlvolle maatwerkprojecten, bestaande uit een sterk stalen frame en glazen wanden. Deze event containers worden helemaal op maat geproduceerd voor de eventbranche. Met onnoemlijk veel custom mogelijkheden zoals schuifwanden, dakterrassen en brandingopties zijn het veel gebruikte basis elementen voor eventmanagers, beursorganisatoren en marketeers. 

Wil jij een event container huren of kopen? We helpen je graag met een voorstel op maat. Bekijk onze unieke samenstelmodule.

Plaatsen van een zeecontainer
T mobil crazy event container
Samsung turn the beat up activatie
Koupe ijs festival unit

Kies en stel online jouw eventcontainer samen