Huren of kopen?

Geef maar toe. Een Crazy Container ziet er in basis al gewoon strak uit. De robuuste stalen constructie, de gedetailleerde afwerking en de grote glazen wanden doen het goed op ieder evenement. En met de juiste branding, communicatiemiddelen en een indrukwekkend interieur word je stand zeker gezien en bezocht. Deze flexibele en multifunctionele standmodule is te gebruiken voor beurzen en outdoor events en fieldmarketing campagnes. Eenvoudig te branden, te vervoeren, te plaatsen en aan te passen aan de locatie. Deze crazy containers verdienen zichzelf snel terug.  

Huur of koop?
De eerste vraag die we je willen stellen is: hoe vaak gebruik je de container? Organiseer je een promotietour, bezoek je meerdere events of gebruik je de container eenmalig? We bieden je graag de keuze. De keuze tussen kopen of huren is uiteindelijk een kwestie van berekenen.

Huren
Voor eenmalig gebruik is huren een snelle, kostenefficiente en eenvoudige oplossing. Huren betekent bij Crazy Containers namelijk niet dat je geen keuze hebt. Je kunt kiezen uit meerdere modellen in onze online configurator en voor elk model bepaal je zelf de uitvoering. Binnen 3 clicks weet je wat het kost. Staat je keuze er niet bij of gaat het om een complexer of creatief project (yess!)... bel ons dan, want wij denken graag met je mee!

Wat zit er allemaal bij de prijs in?
De transportkosten van de eventcontainer naar het evenement (zowel heen als terug). De huurkosten voor de eventcontainer (gebaseerd op maximaal 10 beursdagen) en verder de op- en afbouwkosten van onze montage ploeg. Alle full colour prints zitten in de prijs en worden je eigendom na het evenement. Voor de productie van deze branding gaan we uit van door jou aangeleverde en opgemaakte bestanden. Uiteraard kunnen wij ook zorgdragen voor DTP opmaak. 

De eventcontainers zijn allemaal voorzien van LED-verlichting en kunnen direct worden aangesloten op de stroomvoorziening van de beursorganisatie.

Kopen
Bij het kopen van een eventcontainer kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Een basis afgewerkte container met glazen wanden koop je voor 15k-20k. De rest is up to you. Onze interieurbouwers en techneuten bouwen alles op maat. Van complete pop-up stores, tot hospitalitypaviljoens van meetingrooms tot aan miniclubs. Wil je dat we meedenken over de mogelijkheden? Pak dan gewoon even de telefoon. 

Geen ruimte om de zeecontainer op te slaan? Wij regelen de opslag van jouw stand en van de materialen. Eenvoudig en snel. Ook wanneer je hem een volgende keer wilt inzetten Een telefoontje naar onze projectmanager is voldoende. Wij vervoeren de container en materialen naar de beurs en zorgen voor de opbouw. 

Voor meer informatie bekijk ook onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel ons gerust..

 


Help mij met een concept Help mij met een concept
Stel je eigen container samen Stel je eigen eventcontainer samen

Kies en stel online jouw eventcontainer samen