FAQS

Huur of koop
Organiseer je een promotietour, bezoek je meerdere events of gebruik je de container eenmalig? We bieden je graag de keuze. De keuze tussen kopen of huren is uiteindelijk een kwestie van berekenen.

Voor eenmalig gebruik is huren een snelle, kostenefficiente en eenvoudige oplossing. Bekijk de mogelijkheden in onze calculator.

Model & Inrichting
Zelf samenstellen met de unieke configurator en direct de prijs weten? Eenvoudiger kunnen we het niet maken. Met enkele klikken heb je een model, een basis concept en een prijs. Vervolgens bekijken we samen de specifieke wensen voor de inrichting en branding. Crazy Containers werkt samen met specialisten op het gebied van presentatietechniek, vormgeving & drukwerk en materiaalverhuur. Probeer 'm zelf!

Transport & plaatsing
Internationale beurzen, promotietours door Nederland en gemeentevergunningen, laat het aan ons over. Er komt nogal wat bij kijken namelijk. Het huren van vrachtwagen voor vervoer en een kraan voor de plaatsing is voor ons business as usual. Daarnaast regelen we vergunningen, bespreken we de op- en afbouw met de locatie en zorgen we ervoor dat alles zo snel mogelijk operationeel is.  

Service & PM
Van design tot actiemechanisme, van de inrichting tot en met het transport en de plaatsing op locatie. Wij doen meer dan alleen de container leveren. Een dedicated projectmanager zorgt voor de optimale begeleiding van jouw campagne. We dragen zorg voor geluid, licht en techniek op locatie tijdens de beurs, het event een zelfs tijdens de roadshow. Zo ben je gegarandeerd van een optimale executie.  

Beleving & Conversie
Een customer journey creëren die zorgt voor conversie, dat is de essentie. Wij snappen dat als geen ander! Wij maken op basis van jarenlange ervaring snel de koppeling naar de technische middelen en zorgen er op deze manier voor dat je campagne maximaal rendement oplevert. We denken in maatwerkoplossingen en ontwerpen en bouwen middelen die het proces vereenvoudigen.  

Maatwerk in detail
Wij bouwen inhouse onze complete event units op maat en kennen elk detail van jouw standmodule. En dat heeft niet alleen een voordeel in de voorfase of bij de huur. Kleine aanpassingen zijn zo gedaan en tijdens de merkactivatie op locatie kunnen we snel schakelen.   

Voor meer informatie kan je ons altijd mailen of bellen op +31 527 62 11 25


Kies en stel online jouw eventcontainer samen