Crazycontainers

Crazy Containers ontwerpt, produceert en verhuurt zeecontainers op maat. Wij ondersteunen merken bij hun actiemarketingcampagne, promotietour, event- en beursdeelname. Wij brengen techniek en brandmanagement bij elkaar en zorgen voor design, inrichting, transport en de plaatsing van jouw stand op locatie.

Bij Crazy Containers zijn we gek op opvallende ideeën en concepten. Opvallen tussen de andere aanbieders, dat is waar het om gaat. Met een typisch eigen uitstraling en een activatie die aanzet tot interactie; op het event zelf en daarna. Jouw merk als bindingsmiddel, jouw product als uitgangspunt.

Wij begrijpen deze uitdaging. We bouwen niet alleen containers namelijk. Wij denken mee met merken, met reclamebureaus en mediaplanners, met brandmanagement en met fieldmarketingbureaus. We nemen je de techniek en logistiek uit handen en zetten jouw creativiteit om in communicatiemiddelen die bijdragen, meerwaarde hebben. Daag ons maar eens uit!


SUCCESS CONTAINS JUST 8  STEPS 

 

1. CRAZY CONCEPTS 

Elke activatie start met een idee. En dat is meer dan een leuke gedachte. Een goed concept is een idee dat zorgt voor het juiste resultaat. En dat betekent dat alle details moeten kloppen. Zet ons aan tafel met de marketingafdeling, het promotie- of reclamebureau en we maken ter plaatse de vertaalslag van creatie naar middelen. Wij geloven heilig in maatwerk en kunnen echt alles maken. Wij bouwen zeecontainers om tot custom eventcontainers. 

2. BUY OR TRY

Kopen of huren hangt simpelweg af van het aantal events of locaties dat je wilt bezoeken. Gebruik je de container eenmalig? Kies dan een van onze zeecontainer modellen uit in de configurator. Dat betekent trouwens niet dat er niets te kiezen meer valt. Je bepaalt nog steeds zelf de complete branding, aankleding en inrichting. 

3. YOU LOOK BEAUTIFUL 

We komen uit de polder en we werken met onze handen, maar dat betekent niet dat we alleen maar bikkelen. We houden van design, van sfeer en van het werken met verschillende kleuren en materialen. Wij snappen wat het is om een beleving te creëren. En gek is dat niet. Onze roots liggen in de interieur- en standbouw bij Exult. Dat is mooi meegenomen dachten we zo. 

4. SHOW ME WHAT YOU GOT 

De Crazy Containers zijn stuk voor stuk ontwikkeld om een beleving neer te zetten, een merk te communiceren en een boodschap over te brengen. We hebben dus nagedacht over de plaatsing en bevestiging van verschillende communicatiemiddelen. De branding van jouw merk, jouw organisatie is eenvoudig te produceren en te bevestigen. Wij hebben een dtp-studio in huis en nemen de branding graag uit handen. Een aantal geselecteerde leveranciers zorgt voor de doeken, banners, bedrukkingen en ATV-oplossingen.

5.   DREAM BIG, SET GOALS & TAKE ACTION

Een container plaatsen is voor ons niet zo moeilijk. Dat trucje kennen we wel inmiddels. De vormgeving, de inrichting en de branding dat kennen we. De activatie, zorgen dat er wat gebeurt, dat is meer jouw rol. Maar daar denken we graag in mee. We hebben ontzettend veel activaties voorbij zien komen en we weten wat werkt en wat niet. We adviseren je over materialen, vormen en middelen die je helpen jouw merk optimaal naar voren te brengen, de doelgroep te raken en je doelstellingen te behalen. 

6. THERE IS NO "I" IN TEAM 

Echt samenwerken betekent excelleren. We bouwen graag een dreamteam. Met de opdrachtgever, het reclamebureau, de leveranciers van middelen en met de beursbemanning. Als het showtime is wil je shinen. Dan is er geen tijd om zaken uit te zoeken, dan moet er worden gescoord. Denk goed na over je beurs of eventteam. Zorg voor communicatiekracht, voor inhoud en voor verkoop, maar ook voor logistiek en projectoverzicht. Het een kan niet zonder het ander. Investeer in een gedegen aanpak. Dat levert je heel veel op. 

7. EVERYTHING WITH A BEGINNING HAS AN END

The end of the project, is never the end of the business. Na de laatste eventdag moet er altijd nog een hoop gebeuren. De nieuwe contacten moeten worden benaderd, de evaluatie moet worden geschreven, de financieën geregeld en de materialen moeten schoon en compleet terug naar de leveranciers. Een hoop werk dat vaak vooraf over het hoofd wordt gezien. Wij nemen dat laatste graag van je over. Wij huren de materialen voor je in, vervoeren deze in de container en zorgen na afloop dat alles weer keurig bij de juiste partijen terecht komt. Weet je hoeveel tijd en moeite dat scheelt? 

8. WE LOVE IT WHEN A PLAN COMES TOGETHER

Geen volwassen project zonder ervaren en dedicated projectmanager. Daar zijn we heel helder in. Bij iedere activatiecampagne, of dat nu voor een dag, een week, of een hele zomerperiode is, zetten wij onze projectmanagers in. Wat dit betekent voor jou? Een direct aanspreekpunt voor, tijdens en na de events. Wij regelen alle technische details, van licht en geluid op locatie, tot aan de branding en de plaatsing van jouw container. En we doen meer. Je wilt als marketeer toch niet bezig zijn met de electriciteit, de schoonmaak of de logistiek op locatie? 


A WISE MAN'S QUESTION CONTAINS HALF THE ANSWER

Crazy Concepts  | Kunnen we je alvast inspireren met .....

Wij barsten van de ideeën, vinden onszelf zeker geen boxenschuivers en eerlijk gezegd .... denken we ook gewoon graag buiten de container. 

Gebruik onze kennis in de conceptfase, zet ons samen aan tafel met de marketeers, het reclamebureau of met je opdrachtgever. We maken snel de creatieve en technische vertaalslag naar middelen en het mooiste is .... we doen dat gewoon gratis! 

Concept 1.
Meet you in the VIP-room
De entree van je event is niet alleen je eerste indruk, maar is ook voor de logistiek een essentieel onderdeel. Herberg je productieteam in de containers bij de ingang en stapel ze zo dat je een indrukwekkende poort creëert. Combineer het met een strakke VIP room op de bovenste etage met uitzicht over het terrein. Go crazy!

Concept 2. Het containerdorp op proef
Think big ! Een groot braakliggend terrein waar nieuwe plannen gepresenteerd moeten worden . Hier komt de toekomst te staan en de ontwikkelaar is op zoek naar meedenkers, creatievelingen, potentiele bewoners, etc. Bouw een compleet containerdorp en organiseer een weekend “proefwonen”. Met brainstorms, een sportwedstrijd en een buurt-bbq als bindingsmiddel.

Bel mij terug